Vuoden Tulokas 2023 –ehdokkaat

Rosa Nenonen

»Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologiaan pohjautuvan hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaan, hän sanoo.

Mona Moisala

»Mona Moisala on psykologian tohtori, jonka intohimona on tieteen popularisointi ja aivotutkimuksen tutuksi tekeminen suurelle yleisölle. Moisala tutki väitöskirjatyössään aivojen tietojenkäsittelyyn liittyviä ilmiöitä, kuten muistia ja tarkkaavaisuutta. Hän on selvittänyt muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu kun aivot ylikuormittuvat liiasta tiedosta ja sitä, miten informaatioähky vaikuttaa keskittymiskykyyn. Monan tavoitteena on kääntää tieteellisen tutkimuksen tuottama tieto ymmärrettävälle kielelle, niin että sen merkitys ihmisten arkipäiväiseen elämään selkenee.

Herkko Plit

Pitkän linjan energiamiehenä Herkko Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi EU komissiossa, Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriössä sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja ja yrittäjä, joka on perustanut vihreän siirtymän edelläkävijäyrityksen P2X Solutionsin ja valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin vihreän siirtymän ja uuden vetytalouden osalta.

Antti Mäki

»Antti Mäki on yrittäjä ja hallitusammattilainen. Hän on moderni kasvu- ja muutosjohtaja, energinen ja intohimoinen digitaalisuuden soihdunkantaja sekä yrityskulttuurin puolestapuhuja. Hän yhdistelee tutkittua tietoa sekä omakohtaista laajaa kokemustaan teknologiavetoisista yrityksistä olivat ne sitten suuryrityksiä, voittoatavoittelemattomia tai kasvu-/pienyrityksiä. Yli 17 vuoden kansainvälinen kokemus Lontoosta sekä manner Euroopasta antaa puheenvuoroihin uniikkia perspektiiviä sekä kokemus maailman johtavien (teknologia)yritysten ylimmästä johdosta tuovat ainutlaatuista asiantuntemusta.

Antti Isokangas

»Antti Isokangas on pitkän linjan viestintäammattilainen, joka on työskennellyt toimittajana, tietokirjailijana ja yritysviestinnän konsulttina. Vuosina 2015–2022 hän toimi Kotipizzan viestintä- ja vastuullisuusjohtajana ja oli mukana uudistamassa ketjua menestyksekkäästi. Esiintyjänä ja luennoitsijana Antti on erikoistunut viestintään ja vastuullisuuteen liittyviin aiheisiin. Hän on myös kokenut haastattelija ja paneelikeskustelujen vetäjä, joka hallitsee eri aiheet yhteiskunnallisista kysymyksistä tähtihaastatteluihin.

Nyt voit käydä äänestämässä suosikkiasi täältä

» Äänestä tästä

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2