Piia Koriseva

Kun elämään suhtautuu innostuneen uteliaasti ja nauttii tästä hetkestä, voi tehdä ja kokea vaikka ja mitä, elää elämänmakuista elämää.

Valokuvaaja: Tommi Tuomi

Piia Koriseva

Energisoivaa potkua työhön ja arkeen

Piia Koriseva on yrittäjä, luennoitsija, kirjailija ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus esiintymisestä. Hän on määrätietoisesti keskittynyt ihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen valmentamalla ilon ja positiivisuuden kautta.

Piia Koriseva on tehnyt mm. kansainvälistä PR -työtä ulkomailla, pitkän uran juontajana ja toimittajana eri medioissa, ollut kansainvälisen yhtiön operatiivisena johtajana, maatilan emäntänä, saattohoitajana ja paljon muuta. Vuosi 2008 muutti koko elämän ja arvot, aivoinfarkti halvaannutti Piian. Tuolloin vanha Piia kuoli ja uusi syntyi. Alkoi taistelu, uuden oppiminen ja arvostus elämään sai uuden näkökulman. Elämä on elettävä nyt, eikä sitku.

Sisukkaana ja positiivisena ihmisenä Piia taisteli itsensä lopulta pyörätuolista kävelemään vastoin lääkärien ennusteita ja vuonna 2013 hän juoksi puolimaratonin. Kaiken tuon jälkeen ihmiskeho ja mieli kiinnosti Piiaa niin paljon, että hän kouluttautui hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi, opiskeli Englannissa ja Suomessa lisää ihmisen anatomiaa ja suoritti psykologian perusopinnot. Piia on myös kirjoittanut elämäntapamuutoskirjan "365 muutoksen päivää" (Gummerus 2018) ja tehnyt 10 jaksoa KINEE-podcastia keski-ikäisen naisen elämästä (Supla).

Piia Koriseva ei pelkää pöljäillä ja tehdä asioita vähän eri tavalla. Samaan lopputulokseen on aina monta tietä. Saat konkreettisia työkaluja henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, elämäniloon ja hyvään oloon näistä energisistä, innostavista, ajatuksia herättävistä sekä muutokseen haastavista stand up tyyppisistä hyvinvointiluennoista. Piian luennoilla ei pönötetä kalvosulkeisissa, vaan oivalletaan ja nauretaan, tuuletetaan piintyneitä tapoja ja saadaan helppoja vinkkejä parempaan arkeen.

Aiheet esimerkiksi

  • Elämänmakuista elämää
  • KINEE – keski-ikäisen naisen elämänmakuista elämää
  • Elämänmakuista elämää lyhyt stand up esitys
  • Aurinkoinen asiakaspalvelu
  • Esiintyminen
  • Median kohtaaminen
  • Esiintymisjännitys

Pressikuvat

Piia Koriseva

Piia Koriseva

Hyvinvointivalmentaja, juontaja

Valokuvaaja: Jiri Halttunen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2