Kirjavinkit loman lukuhetkiin

Mitä kirjoja pakata mukaan loman viettoon kesällä 2023? Kokosimme 12 uutuuskirjaa, joita puhujamme ovat julkaisseet tänä vuonna.

Vaikka kesä on useimmille lomakausi, olemme tuttuun tapaan apunasi myös kesäkuukausien aikana. Asiakasvastaavamme ovat tavoitettavissa yhteydenottolomakkeen ja kotisivuilta löytyvän chatimme kautta.

Nautithan kesästä ja antoisista lukuhetkistä Speakersforumin puhujien seurassa!

Matkalaukkulapsuus (Lotta Saahko)

Lotta Saahko kertoo kansainvälisten nuorten aikuisten tarinoita peilaten niitä omaansa.

Röyhkeästi rohkea (Sointu Borg)

Yrittäjä, puhuja ja somepersoona Sointu Borg haastaa lukijansa vetämään terveitä rajoja.

Yli luonnollisen (Jose Ahonen)

Illuusioiden ammattilainen Jose Ahonen tuntee ihmisiin vaikuttamisen keinot ja raottaa teoksessaan salatieteiden verhoa.

Kaikesta huolimatta, Mentalistin ohjeita hyvään oloon – (Tommi Viikinkoski)

Tommi Viikinkosken kirja on matka muinaisten stoalaisten opetuksiin, sovellettuna nykypäivän moderniin elämään.

Avoin strategia / Suljettu strategia, Miten strategiaa tulisi tehdä avoimuuden aikakaudella? (Jaakko Luomaranta, Mikko Leskelä)

Viime vuosina Jaakko Luomaranta on keskittynyt avoimeen strategiaan, josta hän on kollegansa Mikko Leskelän kanssa kirjoittanut ensimmäisen suomenkielisen yleisteoksen Avoin Strategia / Suljettu Strategia.

Huomisen asiakas (Kari Korkiakoski)

Kari Korkiakosken teos Huomisen Asiakas antaa uuden näkökulman yrityksen kilpailuedun rakentamiseen.

Tulevaisuuden paranneltu ihminen (Maija-Riitta Ollila)

Maija-Riitta Ollilan teoksessa pohditaan mm. kuka kehitystä ohjaa – vai ohjaako kukaan? Muuttaako etiikka teknologian vai teknologia etiikan?

Mes­ta­ria­jat­te­li­jan työ­ka­lut (Lauri Järvilehto)

Lauri Järvilehdon teos käsittelee arjen hallintaa, teknologian hyödyntämistä, luovaa ajattelua ja vuorovaikuttamista.

Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi (Ben Furman)

Kirjassaan Ben Furman perehdyttää taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla voidaan tukea eri ikäisten lasten kasvua ja auttaa heitä voittamaan niin pieniä kuin isompiakin kehityksen haasteita.

Myynnin psykologia (Mika D. Rubanovitsch)

Mika D. Rubanovitschin kirja yhdistää psykologiset taidot myynnin tekniikoihin.

Kape the Chef (Kari Aihinen)

Kari Aihisen runsas ruokakirja kaikille ruokaa rakastaville!

Selviytyjä, Asteria-veneen viimeinen matka (Tapio Lehtinen, Ari Pusa)

Tapio Lehtisen selviytymistarina maailman vaativampana pidetyssä Golden Globe Race –yksinpurjehduskilpailussa.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2