Puhujasuosituksia

Miten käsittelet maailmanpoliittiseen tilanteeseen liittyvää huolta ja epävarmuutta? Kuinka antaa ja löytää työkaluja sekä uudenlaisia näkemyksiä kaiken tämän kuohunnan keskellä, niin arjessa kuin työssä? Muutokset ja epävarmuus haastavat meitä, mieltämme ja resilienssikykyämme. Tieto voi kuitenkin lisätä turvaa. Nyt kysytyimpiä puheenvuoroja ovat esimerkiksi turvallisuuden, hyvinvoinnin, tulevaisuuden, resilienssin, talouden, energiakriisin sekä yritysvastuun teemat. Kuten positiivisen psykologian kouluttaja Rosa Nenonen kirjoittaa vieraskynässään: “Emme voi pelata varman päälle, jos haluamme kehittyä ja hyödyntää täyttä potentiaaliamme.”

Vaikka epävarmuuksien maailmassa emme voikaan suunnitella kaikkea ennalta, voi uusia ajatuksia, kehittävää muutosta sekä käytännön työkaluja arjen johtamiseen tarjota ulkopuolinen puheenvuoro. Ohessa rautaisia asiantuntijoita mm. näiden tärkeiden ja huolta herättävien teemojen tiimoilta. Kaikki puheenvuorot räätälöidään toimimaan aina yksilöllisesti jokaisen yrityksen ja asiakkaan tarpeisiin.

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll on turvallisuusasioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hän on työskennellyt turvallisuuspoltiikan, turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 25 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina yliopistoissa. Tällä hetkellä Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa.

Jarnon luentojen teemoja ovat mm. turvallisuuden tunne ja henkinen sietokyky, ajankohtaiset ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiat, kyberturvallisuus ja turvallisuuden ja teknologian johtaminen. Lue lisää

Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari Kiianmies auttaa sinua eteenpäin: voimaan, viestimään ja johtamaan paremmin. Hänen intohimonaan on valmentaa ihmisiä kohti kukoistusta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Aino-Mari on puhunut tuhansille ihmisille vuodesta 2007. Inspiraatiopuheissaan hän ajatteluttaa luontevasti niin pienten kuin isojen yritysten johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita. Hänen puheensa ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ja elämänmakuisuudessaan herättelevän muutosvoimaisia.

Tilaa Aino-Marin keynote-puheet ja koulutukset mm. seuraavista teemoista: itsensä johtaminen ja valmentaminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi, energian-, ajan- ja stressinhallinta ja tulevaisuustaidot. Lue lisää

Esa Saloranta

Esa Saloranta käy läpi ne eväät, joilla pidät yllä toivon. Joilla levität sitä ja tuet siirtymää. Etkä siirrä sen eräpäivää. Se meni jo. Esa kaivaa juuri Sinun tarpeisiisi sen olennaisen kaikesta, mikä liittyy vihreään siirtymään. Perustellusti. Yli kolmen vuosikymmenen pääomamarkkinakokemuksella ja kestävän sijoittamisen edelläkävijän silmin nähtynä.

Esan luentoteemoja ovat mm: talous, yrityskulttuuri, rekrytointi, sijoittaminen, hallitustyö, kilpailuetu, energia, politiikka, resilienssi, strategia, muutosjohtaminen, ruoka, moderoija, vastuullisuus ja teknologia. Lue lisää

Herkko Plit

Pitkän linjan energiamiehenä Herkko Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi EU komissiossa, Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston teollisuusneuvoksena sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja, joka valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin vihreän siirtymän ja uuden vetytalouden, kaasumarkkinoiden tai ydinenergian osalta.

Herkon luentojen teemoja ovat mm. projekti- ja muutosjohtaminen, organisaation johtaminen, strategia, vihreä siirtymä, vetytalous ja energia-ala ja energiapolitiikka. Lue lisää

Niina Ratsula

Niina Ratsula puhuu, kirjoittaa ja inspiroi organisaatioita löytämään vastuullisuudesta itselleen merkittävän kilpailuedun, joka ei kiillota pelkkää pintaa vaan menee syvälle yrityskulttuuriin, ihmisiin ja tunteisiin. Niina teki reilun vuosikymmenen uran globaaleissa tehtävissä pörssiyrityksissä ja väitteli kauppatieteiden tohtoriksi keskeisenä väitteenään ajatus, että yrityskulttuuri on se, mikä ratkaisee organisaation kyvyn toimia oikein.

Suosittuja Niinan puheenvuoroja ovat mm. viisi myyttiä yritysvastuusta, kestävä yrityskulttuuri tulevaisuuden yrityksen kilpailuvalttina, oikein toimimisen kulttuurilla kohti parempaa työhyvinvointia ja merkityksellisempää työelämää sekä vastuullinen yrityskulttuuri. Lue lisää

Mika Aaltonen

Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori sekä ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Hän on työskennellyt vierailevana tutkijana London School of Economicsissa, Conservatoire National des Arts et Métiersissa (Pariisi) ja Gregoriaanisessa yliopistossa (Rooma). Hän on myös European Journal of Futures Studies ja Emergence: Complexity & Organizations aikakauslehtien toimituskuntien jäsen. The Royal Society of Artsin jäsen ja Helsinki noodin perustaja hän on vuodesta 2006 lähtien. Hän toimii perustamansa Sustainable Nation Groupin toimitusjohtajana.

Mikan teemoja ovat mm. strategia, päätöksenteko, ennakointi, trendit ja muuttuva yhteiskunta. Lue lisää

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt, has been active in Swedish and international politics for 25 years. He was Prime Minister of Sweden 2006-2014 and chairman of the Moderate Party (centre-right) 2003-2015. He has been a member of the European Council for 8 years. He was the last President of the rotating presidency before the introduction of a full time President of the European Council.

Today Mr Reinfeldt holds international speeches on geopolitical situation, leadership, economy, European and Nordic politics. Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2