Jussi Venäläinen

Flow on viisaan työn sivutuote.

Valokuvaaja: Hanna Juutilainen

Jussi Venäläinen

Herättävää, oivalluttavaa ja käytännönläheistä

Jussi Venäläinen on Suomen eturivin flow-tilan asiantuntija ja viisaan työn kivenkova ammattilainen. Hän on valmentanut näistä teemoista tuhansia ihmisiä, kirjoittanut Flow-tila -kirjan ja ollut johtamassa kuutta eri yritystä.

Jussi Venäläinen on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja 15 vuoden ajan. Hän kouluttaa yrityksiä, yrittäjiä ja tietotyöläisiä pääsemään flow-tilaan ja luomaan sille edellytyksiä. Jussin koulutustausta on monialaisesti kauppatieteissä, aikuisopettajuudessa ja liikuntabiologiassa ja hänellä on pitkä kokemus viisaan työn, hyvinvoinnin ja tehokkuuden kehittämisestä yrityksissä.

Jussi on luonut valmentavan itsensä johtamisen konseptin, jossa hän käy läpi kuinka nykyisin lähes jokainen on oman työarkensa päävalmentaja. Tätä teemaa käsitellään kolmen näkökulman, rentouden, rakkauden ja reflektion kautta, joihin linkitetään käytännöllisiä työkaluja viisaaseen työhön.

Flow-tilan teemassa käsitellään, että mikä se on, miksi tavoitella sitä, mitkä ovat flow’n edellytykset ja vaiheet. Lisäksi käydään läpi, miten sitä voi edistää käytännössä omassa ja työyhteisön toiminnassa. Jussin tyyli on oivalluttava, herättelevä ja isoista teemoista huolimatta käytännönläheinen.

Uutena näkökulmana Jussi esiintyy myös typerän työn asiantuntija Vessi Junalaisena* kouluttaen typerää työtä.

*Tuntuuko työelämä joskus typerältä tai hullunkuriselta? Ei ihme, työ on täynnä typeryyksiä. Suomen johtava typerän työn asiantuntija Vessi valaisee ne teille herätyskokouksessa, jossa ravistelette typeryyden irti työstänne. Typerän työn herätyskokouksen tavoite on viisastaa ihmisten työtä auttamalla heitä tajuamaan omat työn typeryytensä. Vessi Junalainen ei ole konsultti, vaan insultti, joka humoristisen otteen avulla auttaa kohtaamaan monelle haastavia teemoja, nauramaan niille ja herättää muutokseen. Huumorikulmasta huolimatta opit pohjautuvat tieteeseen ja toimivimpiin käytänteisiin – kyseessä on asiantuntijasisältö koomisella otteella.

Aiheet esimerkiksi

  • Valmentavalla itsensä johtamisella flow-tilaan
  • Flow-tila – Työn viisain vaihde
  • Typerän työn taito

Pressikuvat

Artikkelit

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija

Valokuvaaja: Hanna Juutilainen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2