Speakersforum etsii uusia asiakasvastaavia

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Löydämme eri tapahtumiin sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat tilaisuuden koosta riippumatta. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen.

Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löytyy laajasti eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät niin meiltä kuin maailmalta. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missionamme on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Etsimme nyt Speakersforumille Account Manageria, myynnin tulevaisuuden kykyä luomaan vaikuttavia kohtaamisia yhdessä tunnettujen puhujien ja Suomen merkittävimpien yrityspäättäjien kanssa.

Account Managerina

työskentelet osana ammattitaitoista myyntitiimiä puhujatoimistossa, jossa pääset koordinoimaan suuria puhuja- ja asiakasverkostoja. Tärkein tehtäväsi on luovan myyntityösi kautta auttaa asiakkaitasi löytämään heille juuri oikeat puhujat kuhunkin tilaisuuteen.

Me tarjoamme sinulle

erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä palvelumyynnin ammattilaiseksi innostavissa ja mukaansatempaavissa työtehtävissä. Pääset verkostoitumaan eri alojen innostavien puhujien kanssa sekä luomaan ainutlaatuisia kohtaamisia niin livenä kuin virtuaalisesti omasta studiostamme käsin.

Odotamme sinulta

aitoa paloa myynnin tehtäviin ja tahtoa kehittyä myynnin tulevaisuuden huippuammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut / valmistumassa oleva kaupallisen alan korkeakoulu -tai yliopisto-opiskelija, jolla on haussa uran ensimmäinen näytön paikka B2B-myynnin parissa. Innostuneen asenteesi lisäksi odotamme sinulta tavoitteellista, rohkeaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntiin sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ja ruotsin kielen taidon.

Joko kiinnostuit tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään myynnin näköalapaikalle?

Jos vastaat kyllä, niin lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla. Jos sinulla on kysyttävää Account Managerin tehtävästä, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointikonsulttiimme Oona Ekmaniin, p. 040 825 2156 (arkisin klo 10-12).

 

Lähetä hakemuksesi

Täytä tietosi ja liitä asiakirjasi Word-asiakirjana tai PDF- tiedostona.

Yhteystiedot
1
Hakemus
2

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2